Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\bokkepruik.nl\www\libraries\cms\application\cms.php on line 464 Lounge

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\bokkepruik.nl\www\templates\bokkepruik17a\functions.php on line 202

De Lounge


Het eigentijdse Lounge-café is ingericht met veel hout, zwart-wit effecten en speciaal ontworpen design lampen. De informele sfeer en gevarieeerde menukaart staan garant voor een gezellige avond uit!

U kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch in de vorm van diverse broodjes of maaltijdsalades, verschillende vlees en visgerechten en een dagelijks wisselend dagmenu.


Terras

Op het terras kunt u op mooie dagen heerlijk buiten lunchen en dineren. Binnen vind u een open haard en een leestafel waar u rustig uw verblijf of avond kunt beginnen onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino of een lekker glaasje wijn. Wij bieden u van de tap de volgende bieren; Hertog Jan, Hoegaarden Wit en Leffe blond. Daarnaast serveren wij diverse bieren per flesje.

De lounge is bijzonder geschikt voor het houden van besloten diners, recepties, zakelijke bijeenkomsten en familiefeesten. De serre is heel geschikt voor diners tot 25 personen. Voor groepen groter dan 25 personen is de gehele lounge te reserveren.

In de serre van het lounge-café wordt s'ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Jaap Istha is beroemd om zijn vele huisgemaakte jamsoorten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het seizoen

HERFSTMENU
€37,50
incl. brood & garnituren


Gemarineerde hertenlende met zoetzure
paddestoeltjes, peterseliewortel & pompoen
***
Tamme eendenborst met 'Hete Bliksem' en
een zwarte pepersaus
***
Warme appelbroodpudding met sinaasappel &
cranberry ijs

Dagmenu

Dagelijks wisselend drie-gangen menu incl. brood & garnituren
€ 32,50