Table d’ hôte

Zaterdag 30 april: In het teken van de lente met een zesgangen menu waarin tal van  voorjaarsingrediënten, waaronder asperges, een rol spelen. 

Op deze dag organiseren wij een diner op z’n frans waarbij het gezelschap aan 1 lange tafel plaatsneemt en waarbij gezamenlijk genoten wordt van de gerechten en bijpassende wijnen.

U eet die avond bij de Chef thuis in onze gezellige serre en we serveren een menu met bijzonder aperitief, bijpassende wijnen, tafelwaters en koffie met bonbons toe.

De kosten voor de geheel verzorgde avond bedragen 115,00 euro per persoon en de aanvangstijd is 19.00 uur.

Het maximale aantal gasten dat wij die avond kunnen ontvangen is 10.

Mocht u toch liever toch aan een aparte tafel plaatsnemen i.v.m. met Corona o.i.d. is dat ook een mogelijkheid.

Reserveren kan door te mailen naar heleenistha@outlook.com of te bellen naar 06-20448351.

Kookworkshops

U kunt aansluiten bij één van onze geplande workshops of u kunt met een select gezelschap een workshop boeken op een door u zelf gekozen dag/avond. Hierbij is het zelfs mogelijk dat u uw eigen onderwerp kiest (product, gerecht of gelegenheid). Naar aanleiding van het door u gekozen onderwerp bepalen wij dan de prijs van de workshop. Er is de mogelijkheid van een workshop waarbij u toekijkt hoe de chef de gerechten bereidt, maar er is ook de mogelijkheid om zelf actief mee te doen. Een standaard workshop inclusief recepturen, koffie, mineraalwater, drie gangen menu (of gerechtjes) en twee glazen wijn kost € 95,00 p.p

Aankomende kookworkshops:

Zondag 10 april: Creatief met asperges

Mocht u interesse hebben in een besloten kookworkshop mail dan naar heleenistha@outlook.com

kookworkshop