Diner bij de Chef

Zaterdag 19 november: Franse avond bij de chef
In het kader van de Beaujolais Primeur die op 16 november weer wordt vrijgegeven organiseren wij een Franse avond waar het draait om Franse wijnen (zeker niet alleen beaujolais) en de Franse keuken. We serveren dan een zestal kleine gerechtjes uit de Franse keuken met daarbij een passend glas Franse wijn. Wat dacht je van bijvoorbeeld; soupe de l’oignon, vol au vent, entrecôte béarnaise, coq au vin, paté de campagne, charcuterie, fromages etc.

Prijs per persoon 99,50
Aanvang 19.30 uur

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december: Wild avond bij de Chef
Het wildseizoen is weer geopend en daar worden we altijd blij van! Mooie producten, vaak uit de omgeving, gecombineerd met krachtige wijnen.

Wild menu 5 gangen all incl. 115,00 per persoon.
Aanvang 19.00 uur.

U eet deze avonden bij de Chef in onze gezellige serre en we serveren dan een menu incl. aperitief, bijpassende wijnen, tafelwaters en koffie met bonbons toe. Het maximale aantal gasten dat wij per avond kunnen ontvangen is 10.

Reserveren kan door te mailen naar heleenistha@outlook.com of te bellen naar 06-20448351.

Kookworkshops

U kunt aansluiten bij één van onze geplande workshops of u kunt met een select gezelschap een workshop boeken op een door u zelf gekozen dag/avond. Hierbij is het zelfs mogelijk dat u uw eigen onderwerp kiest (product, gerecht of gelegenheid). Naar aanleiding van het door u gekozen onderwerp bepalen wij dan de prijs van de workshop. Er is de mogelijkheid van een workshop waarbij u toekijkt hoe de chef de gerechten bereidt, maar er is ook de mogelijkheid om zelf actief mee te doen. Een standaard workshop inclusief recepturen, koffie, mineraalwater, drie gangen menu (of gerechtjes) en twee glazen wijn kost € 95,00 p.p

Aankomende kookworkshops:

Vrijdag 23 november: Franse klassiekers

Mocht u interesse hebben in een besloten kookworkshop mail dan naar heleenistha@outlook.com

kookworkshop