Diner bij de Chef

Zaterdag 18 februari: Proeverij Champagne & Oesters
Deze avond kunt u bij ons genieten en proeven van diverse soorten oesters die ook op diverse manieren bereidt zijn; ook in combinatie met andere producten. De gerechten worden alle vergezeld door Champagnes en andere spannende mousserende wijnen uit gebieden buiten Frankrijk waar dat geen Champagne mag heten, maar de kwaliteit er zeer zeker niet voor onder doet!

Aanvang 19.30 uur
Menu 6 gerechten all. incl. 110,00 p.p.

Kookworkshops

U kunt aansluiten bij één van onze geplande workshops of u kunt met een select gezelschap een workshop boeken op een door u zelf gekozen dag/avond. Hierbij is het zelfs mogelijk dat u uw eigen onderwerp kiest (product, gerecht of gelegenheid). Naar aanleiding van het door u gekozen onderwerp bepalen wij dan de prijs van de workshop. Er is de mogelijkheid van een workshop waarbij u toekijkt hoe de chef de gerechten bereidt, maar er is ook de mogelijkheid om zelf actief mee te doen. Een standaard workshop inclusief recepturen, koffie, mineraalwater, drie gangen menu (of gerechtjes) en twee glazen wijn kost € 95,00 p.p

Aankomende kookworkshops:

Vrijdag 24 februari: soepen & sauzen
Vrijdag 3 maart: groenten in de hoofdrol

Mocht u interesse hebben in een besloten kookworkshop mail dan naar heleenistha@outlook.com

kookworkshop